Over mij

Ik ben Pauline de Mare, PRI therapeut. Ik werk in mijn praktijk PRI-Mare bewustzijnsontwikkeling en therapie in Zeist en tevens in Amsterdam in het Integraal Medisch Centrum. Van oorsprong ben ik fysiotherapeut gespecialiseerd in oedeem/oncologie- en stress gerelateerde klachten. Hierdoor zie ik hoeveel invloed stress en emoties op fysieke klachten kunnen hebben. Door PRI ga je je niet alleen in emotioneel opzicht veel beter voelen, het heeft ook vaak als resultaat dat lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen. 

Door mijn interesse in de oorzaak van klachten en door de zoektocht op mijn eigen pad kwam ik in 2014 de PRI methode tegen. Nadat ik zelf een PRI traject had gevolgd was ik zo enthousiast over het resultaat. Ik heb kunnen ervaren wat een enorm verschil dit bracht in mijn eigen leven en daardoor ook in dat van mijn kinderen en mijn man. Het heeft mijn leven echt veranderd. Ik ga lichter door het leven en kan veel meer genieten. De hobbels op mijn pad kan ik zien voor wat ze zijn zonder daar in bevangen te raken. Dit is wat ik graag wil doorgeven aan anderen en daarom ben ik de opleiding gestart. Sinds 2 jaar heb ik een PRI praktijk en begeleid ik mensen bij bewustwording met de PRI methode.


Wat mij vooral aanspreekt in PRI is de helderheid van de methode.

Gericht op het hier en nu en tegelijk diepgaand waardoor je snel tot de kern komt.

Met de PRI methode geven we mensen de hoop terug dat het echt mogelijk is zichzelf te bevrijden uit

emotioneel lijden. En we laten zien dat dit ook echt kan door hen te leren hoe ze deze instrumenten zelf kunnen gebruiken. Dit is niet ingewikkeld, iedereen kan het leren. Zo heb je voor de rest van je leven dit instrument in je achterzak en kunt het gebruiken wanneer jij het nodig hebt. Dit versterkt je innerlijke kracht, je wordt niet afhankelijk van je therapeut of andere coaches.


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen. Bel of mail me dan voor een gratis en vrijblijvend
kennismakingsgesprek! Ik laat je graag zien hoe dit in zijn werk gaat en wat het voor jou zou kunnen

beteken.

Contact

Pauline de Mare

Herenlaan 5

3701 AR Zeist​

Contactweg 145 

1014 BJ Amsterdam

Tel. 0646524817

email: Pauline@pri-mare.nl